Spring til indhold

Øster Højst

- mere end du tror

Øster Højst kultur- og fritidsliv

Øster Højst Billeder1Øster Højst er en dejlig aktiv by. Her bor, som det fremgår af oversigten over vort foreningsliv, en utrolig aktiv befolkning – her kan alt ske, kun fantasien sætter begrænsningerne.   

Sport, madlavning, dilettant og hyggeligt samvær på tværs. Der er noget for alle, selv naturen ligger lige uden for døren – og den kan nydes helt gratis.  

Byen er nok ikke stor, men for den, der ikke sætter sig i en krog, er alle muligheder åbne. Vi forsøger at integrere nye tilflyttere ved at arrangere større events som Aktiv uge 36, hvor alle er involveret; Good Old Time; fællesspisning og vores fantastiske idrætsforening (www.øhuif.dk). 

Idrætsforeningen har rigtig mange gode tilbud til alle aldre, og lille idrætshal er i brug næsten hele tiden med springgymnastik, badminton, volleyball, yoga, bueskydning, crossfit og motionsgymnastik – der er også gang i de ældre med fysisk træning. Boldbanerne summer af liv, og løb, atletik og cykling er der også gang i. I et hjørne af udenomsarealerne er der anlagt en krolfbane – god motion for alle aldre.

Byens forsamlingshus bliver hyppigt brugt til private fester samt når der ellers sker noget spændende i byen såsom juletræsfest, Bridge, foredrag, dilettant osv., og ikke at forglemme fællesspisning flere gange om året. 

Hvis man vil kede sig, er det ikke i Øster Højst man skal slå sig ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.