Spring til indhold

Øster Højst

- mere end du tror

Faciliteter, legeplads (og andet) i Øster Højst

Vi har forskellige faciliteter i og omkring Øster Højst, som du er meget velkommen til at benytte dig af.

Generelt skal I huske at tage jeres affald med jer hjem, og efterlade områderne pæne og ryddelige – det gør livet lettere for alle.

Udendørs fitness i Alléen (Egevej, i anlægget):

Træn, når du vil og hvordan du vil – 24 timer i døgnet. Altid nemt tilgængeligt og uden bindinger. Det er udendørs træning på den sjove måde, hvor man bruger kroppen som vægt og kan variere øvelserne på mange måder.

 

Redskaberne er vejrbestandige og stort set vedligholdelsesfri, da de er lavet af metal, anodiseret aluminium og galvaniseret og pulverlakeret stål.

Pas godt på dem – de skal være til gavn og glæde i mange, mange år!

Legeplads, Skolegade 9 (ved Øster Højst filialskole): Til skolen hører en legeplads og (kælke-)bakke, som I er velkomne til at benytte uden for skoletid. Husk: Brug af redskaberne er på eget ansvar.

Sportshal, Skolegade 9 (ved Øster Højst filialskole): En mindre sportshal, hvor ØHUIF-aktiviteter foregår (bl.a. bueskydning, gymnastik, cross fit, badminton, volley, indoor cycling). Kontakt ØHUIF (www.øhuif.dk) for mere information.

Multiarena, Skolegade 9 (ved Øster Højst filialskole): Indhegnet, flisebelagt arena med basket-, håndbold- og små hockeymål, som er til fri afbenyttelse – god til rulleskøjtning og al slags boldspil. ØHUIF (www.øhuif.dk) har desuden tennisnet, som kan lånes, så I kan spille tennis på banen.

Udendørs volleynet: I sommerhalvåret har vi mulighed for at få sat et volleynet op på boldbanerne ved Øster Højst filialskole. ØHUIF kan være behjælpelige med at få kridtet en bane op, og skolens pedel har mulighed for at sætte nettet op.

Boldbaner og fodboldmål: Ved skolen findes der også boldbaner, som I meget gerne må benytte til boldspil.

Madpakkehuse: I Alléen, Egevej, ved spejderhytten på Plantagevej 42b og ved multiarenaen ved skolen er der opsat madpakkehuse, som I er meget velkomne til at benytte.