Vis os dit Højst

Øster Højst Billeder2

 

Vis os dit Højst!

Hvordan ser dit yndlingssted i Højst Sogn ud? Og hvorfor er netop dette blevet ”dit” sted?

Højst Sogns Borgerforening vil involvere sognets beboere i fortællingen om, hvorfor vi synes at Højst Sogn er et dejligt sted at bo. Billeder siger mere end ord, så tag et foto af dit yndlingssted af dig selv, sammen med vennerne, dit kæledyr, skolekammeraterne, familien eller din kæreste og sæt et par ord på hvorfor netop dit sted er et godt sted at være.

Send det via email til borgerforeningenforhojstsogn@gmail.com eller upload i Højst Sogns Borgerforenings Facebook-gruppe.

Husk som altid at bruge ‪#‎flyttiløsterhøjst‬ og ‪#‎mereenddutror‬

Vi vil gerne have lov til at bruge jeres bidrag til forskellige formål, f.eks. på hjemmesiden, på facebook, på en plakat, i en folder, i en præsentation og ved at deltage har du automatisk givet grønt lys til at vi kan bruge netop dit bidrag. Hvis du tager foto af andre, så husk at få deres tilladelse til at bruge det.

DER STÅR HELE 3 PRÆMIER på højkant!

1 stk. gavekort til Øster Højst kro til en værdi af 500kr.
1 stk. gavekort til madeby.holt til en værdi af 500kr.
1 stk. gavekort på en gang helkropsmassage hos Lundens massage. Værdi 650kr.

Vi trækker lod blandt de mange, mange, mange bidrag den 1 januar 2017, og vinderen offentliggøres til generalforsamlingen 2017, samt efterfølgende på facebook og byens hjemmeside.

Der er altså rig mulighed for at tage masser af billeder, på alle årstider og i alt slags vejr. Jo flere billeder, jo større vinderchance!

Held og lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *