Renovering af bro ved Øster Højst = omkørsel

Hvis du normalt krydser Arnå ved Øster Højst via broen på Ellehusvej, skal du den kommende periode finde en alternativ rute. Broen står nemlig foran en større renovering, som betyder, at den i perioden 25. april til 3. juni vil være lukket for trafik.

I stedet dirigeres trafikken via Plantagevej og Sølstedvej.

Renoveringen skyldes vedligeholdelse, som består af udskiftning af brodækket, som er den del af broen, der hviler på de bærende konstruktioner – altså selve kørebanen.

Udover udskiftning af brodækket vil broens fundament blive forstærket, ligesom kørebanen bliver én meter bredere, så især landbrugskøretøjer får nemmere ved at passere.

– Vi har sendt en sms ud med information om arbejdet til naboerne på Ellehusvej, de omkringliggende veje og en del af Øster Højst. Derudover får de nærmeste naboer også digital post, som fortæller om arbejdet. Dermed håber vi, at trafikken og naboerne vil opleve færrest mulige gener, udtaler vejingeniør ved Tønder Kommune Miroslav Guzina.

Endvidere har der i ugerne op til renoveringen været skiltet med det forestående arbejde på begge sider af broen.

Fakta:
Fra uge 17 begynder det indledende arbejde med nedtagning af eksisterende overbygning, opgravning og klargøring af broender.

Efterfølgende uger går arbejdet med tilpasning og etablering af nye fundamenter til det nye brodæk i gang. Det vil blive leveret og monteret på stedet.

Broarbejdet afsluttes med ny fugtisolering og belægning på broen.

Information om renoveringen kan også findes på Tønder Kommunes hjemmeside under Vejarbejde.

http://www.toender.dk/Nyheder/Pressemeddelelser/Renovering-af-bro-betyder-omkoersel-ved-Oester-Hoejst.aspx 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *