Michael Bøgh Jensen er Øster Højst´s nye “pedel”

264621_2177457431559_6177266_nEfter at vi i borgerforeningen i sidste uge efterlyste 3 mand til at varetage forskellige frivillige opgaver, har vi nu fundet den første.

Michael Bøgh Jensen har sagt ja til at supplere vores landsbypedel med græsslåning i de lige uger, så vi nu kan få slået byens grønne arealer en gang i ugen, og ikke kun som tidligere, hver 14. dag. 

Michael er 40 år og gift med Diana på 35 år. Sammen har de 3 piger, Marlene, Stefanie og Charlotte på henholdvis 13, 11 og 8 år. Familien vælger i November 2013 at bosætte sig i Holme, og er indtil nu godt tilfredse med at bo her. Mens Stefanie er i pleje uden for hjemmet, er Marlene og Charlotte begyndt på den tyske skole her i Øster Højst, hvor de er blevet rigtig glade for at være.

I borgerforeningen glæder vi os over Michaels beslutning, og byder ham selvfølgelig velkommen i “klubben” af frivillige kræfter her i Øster Højst.

Der er selvfølgelig altid plads til flere, og vi mangler stadig 2 mand til flagalléen. Så giv endelig lyd hvis i selv har lyst, eller måske kender nogen der kunne tænke sig at hjælpe med denne opgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *