Spring til indhold

Øster Højst

- mere end du tror

Menighedsrådsvalg i Højst Sogn

Onsdag den 16. september kl. 19.00 er der menighedsrådsvalg i Højst Forsamlingshus.

Vil du være med til ar bestemme, hvad din kirke kan og skal kunne tilbyde sin menighed, så er det nu, du skal slå til. For i år er der menighedsrådsvalg.

Din sognekirke ledes af et menighedsråd, der er en forsamling af frivillige, der alle brænder for kirkens liv og vækst. At være en del af af et menighedsråd er spændende. For det er menighedsrådet, der står for den lokale kirkes ledelse og er arbejdsgivere for kirkens ansatte undtagen præsten. Det er også menighedsrådet står for, at kirkens økonomi ledes ansvarligt, og menighedsrådet, – gerne sammen med andre frivillige – er med til at sætte visioner for kirken.

Der er masser af opgaver, der skal løses, men det er spændende, og man kommer til at stifte mange nye bekendtskaber.

Er du god til at kommunikere, så er menighedsrådet noget for dig. Så kan du være med til at gøre kirken mere vedkommende for ungdommen.

Har du gode sociale kompetencer? Så kan du bruge dem i menighedsrådet, når vi tager på sogneudflugter, konfirmandsture og meget andet. Menighedspleje er en vigtig del af menighedsrådets arbejde, såsom strikkeklub, syng sammen, læsekreds, tumlingesalmesang og herreværelset.

Vi har brug for nye i menighedsrådet, så mød op.

Alle er velkommen.

Højst Sogns Menighedsråd.

Del på facebook
Del på Facebook