Indsamling til Kathrine’s afskedsgave

Da vores kære præst har valgt at flytte til et nyt sogn, er vi nogle stykker der har besluttet at lave en indsamling til en afskedsgave.

Kathrine har lige fra dag 1 været meget engageret i vores lille by, og har med sin person, og hendes åbenhed for nye initiativer, bidraget til at gøre kirkegangen sjovere og mere interessant. Hun har samtidig vist at kirken ikke nødvendigvis kun kan bruges til gudstjenester, men at der er mange andre muligheder i denne flotte bygning.

Så derfor har vi valgt at give hende en lille gave med på vejen, som en lille tak, men også som et evigt minde om hendes virke her i Højst sogn.

Vi har valgt at fastsætte et beløb på 75kr. pr. husstand, og ønsker man at bidrage kan pengene overføres til borgerforeningens konto på: Reg.nr.9824 Kontonr.8210047728

Husk at mærke overførslen “Præst”

Har man ikke mulighed for at overføre pengene, kan man aflevere aftalte penge i postkassen ved Christian Schulz på Bredgade 10., stadig tydeligt mærket “Præst”.

Fristen for indbetaling er mandag d. 24 marts

Vi har valgt at bruge borgerforeningens konto, men gaven vil selvfølgelig blive overrakt som en gave fra byen, og ikke som en gave fra borgerforeningen.

Håber i vil støtter op om idéen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *