Flødekartofler, fællessang og fart over feltet

Fredag den 2. marts inviterede Fællesspisningsudvalget under Borgerforeningen til fællesspisning i forsamlingshuset i Højst, og med 75 betalende gæster er det helt sikkert en tradition, der er kommet for at blive. Der var stor aldersspredning, og så er det jo herligt, at vi har et fint forsamlingshus, hvor der er plads til vilde lege i den ene ende og rolig spisning og samtale i den anden :-).
Karina Schæfer stod for den udsøgte menu (glaseret skinke, flødekartofler, blandet salat, brød og kryddersmør) med god hjælp fra Sonja og Dorothea, og der var ikke en finger at sætte på hverken mad eller betjening – stor tak til jer alle!
Arrangementet varede et par timer og sluttede med kaffe og “For en fremmed barskt og fattigt”.
Næste fællesspisning er Grundlovsdag, og for at den kan blive en endnu større succes, har vi brug for al den ris og ros, vi kan få. Så skriv en mail eller tag fat i et af fællesspisningsudvalgets medlemmer, når I møder dem på gaden – så lytter vi til Jeres ønsker. Kontaktoplysninger ses på denne side under Foreninger > Borgerforeningen > Aktivitetsudvalg > Fællesspisningsudvalget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *