Da guldfeberen ramte Øster Højst…..

Der var 480 fingre i gang med at grave de glimtende guldstykker frem af sandet i den nye sandkasse da Højst aktiv uge 36 inviterede byens børn til indvielse af den nye sandkasse ved skolen i Øster Højst, og der blev virkelig gået til makronerne undervejs! Der var præmier til alle de glade gravere.

For sjette år i træk inviterede institutioner og foreninger i Øster Højst alle borgere i Højst Sogn til en (Øster) Højst Aktiv Uge 36 – et skoleeksempel på godt samarbejde, der er med til at skabe sammenhold i et lille landsbysamfund i dagens Danmark. Og det er en bred vifte af aktiviteter, som lokker folk ud i gaderne i løbet af ugen, f.eks. familiegudstjeneste, fællesspisninger, cykeltur, olymballade, høvdingbold, hygge hos deutsche Schule. Og alt er baseret på frivillig arbejdskraft.

Højst Sogns Borgerforening og Kvickly i Tønder sørgede i løbet af ugen for frisk frugt til alle børn, og ECCO sponserede kildevand til de 55 deltagere i Højst-løbet.

Hver dag i løbet af ugen var der mulighed for at gå en tur på en af de mange smukke ruter i og omkring Øster Højst, og det benyttede mange sig af. Både dagpleje-, børnehave- og skolebørn var afsted, og vi gik fra Øster Højst til Basel i Schweiz – eller ihvertfald 1047 km!

2012 var også året, hvor Højst aktiv uge fik sit eget flag, designet og malet af byens børn, og det var en flok meget stolte kunstmalere, der mødte op ved flagstangen ved skolen mandag aften for at se flaget gå til tops.

Tak for i år – vi glæder os allerede til næste år……..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *