Spring til indhold

Øster Højst

- mere end du tror

Byfest 6. – 9. juni 2013

Kom og vær med!!

2 år er gået og nu er udvalget igen klar med en ny spændende byfest på Den Gamle Sportsplads, Holmevej i Øster Højst.

Byfest aktiviteterne er sammensat af nyt og gammelt og ud fra den ide, at vi skal ramme så bredt et publikum som muligt.

På pladsen vil man kunne finde hele to hoppeborge, pølsebod nu også med Gyros, spejdertombola, festtelt med salg af slik, is, sluch-ice, øl og vand, lykkehjul og et skydetelt med blandt andet en elektronisk skydebane. Der vil være mulighed for at gå på vandet i oppustelige Water Balls og deltage i bordfodboldturneringen m.m.

Fredag aften er der 80’er Disco med udklædning og Freddy Fey fra Radio Globus sørger for den rette musik.

Lørdag spiller 6-feet op til dans. De lokale kræfter er igen klar med underholdning, hvor vi vil blive orienteret om nyt og gammelt fra vores lille verden. Vi har lagt rammerne men i skal selv sørge for stemningen.

I år er der igen mulighed for at vinde 3 flotte præmier i nøglespillet! Mangler du nye smarte havemøbler? En Cykel? Eller? Så skal du blot have den rigtige nøgle! Nøglerne vindes og sælges under hele Byfesten.

Overskuddet vil i år blive fordelt mellem Ø.H. Brandværn, Spejderne, ØHUIF og Borgerforeningen – kom og vær med og giv os din støtte.

Se hel byfestprogrammet her under:

Byfestprogram 2013

Del på facebook
Del på Facebook