Øster Højst Byfest 2015

2 år er gået og nu er udvalget igen klar med en ny spændende Byfest

Den Gamle Sportsplads, Holmevej i Øster Højst.

Byfest aktiviteterne er sammensat af nyt og gammelt og ud fra den ide, at vi skal ramme så bredt et publikum som muligt. I midten finder i selve programmet.

På pladsen vil man kunne finde hele to hoppeborge, pølsebod med gyros, festtelt med salg af slik, is, sluch-ice, øl og vand, lykkehjul og et skydetelt med spændende udforinger og præmier. Der vil være mulighed for at gå på vandet i oppustelige Water Balls og deltage i Human Football m.m.

Spejderne vil være på pladsen fredag og søndag, hvor der vil blive arbejdet med knivmærke og brandmærkning i træ og læder.

Som noget helt nyt er der fredag FROKOST for pensionister og efterlønner med hyggemusik fra giro 413 af Star Trio. Efter Familie-cykelturen sørger Diskotek GET-UP for den rette musik. Lørdag spiller 6-feet op til dans. De lokale kræfter er igen klar med underholdning, hvor vi vil blive orienteret om nyt og gammelt fra vores lille verden. Vi har lagt rammerne men i skal selv sørge for stemningen.

Igen i år kan man vinde 3 flotte præmier på nøglespillet!

Fordelingsudvalget vil i år fordele overskuddet mellem Spejderne, Ø.H. Brandværn, ØHUIF og Borgerforeningen – dog bliver 20% afsat til nye projekter, materialer og ideer – kom og vær med og giv os din støtte.

En stor tak skal lyde til alle Byfestens sponsorer.

God fornøjelse

Byfestudvalget

Se hele programmet her:

Øster Højst Byfest Program 2015 ok

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *