Borgerforeningen søger frivillige.

 

I borgerforeningen har vi i øjeblikket 2-3 attraktive fritidsjob!

Kunne det måske være noget for dig??? Se her:

Garden -tractor-operator…… (1 te’ å slå æ græjs)

Borgerforeningen har for nyligt købt en havetraktor sammen med spejderne, med henblik på at kunne lave en fællesordning for græsslåning på de arealer som før er blevet slået af frivillige.

I øjeblikket kommer vores landsbypedel og slår græsset hver fredag i de ulige uger, og bruger ca. en formiddag på dette arbejde. Men da græsset ikke har forstået at han kun kommer hver 14. dag, så søger vi derfor en person der kunne tænke sig at supplere pedellen i de lige uger. 

Så hvis du kunne tænke dig at bruge et par timer på græsslåning, torsdag eller fredag i de lige uger, så høre vi gerne fra dig.

Vi ligger selvfølgelig havetraktor og benzin til.

Flaghoist and flaghoist assistant…..(2 mand te’ å hejs æ flach)

Desuden kunne vi godt bruge 1-2 mand der kunne tænke sig at hjælpe med opsætningen  af flagalléen i Bredgade ved festlige lejligheder.

Grunden til at vi søger 2 er ikke at det er specielt hårdt,  det er bare nemmest at være én der transportere flagene, og én der sætter flagene op. Det kan dog også lade sig gøre ene mand.

Det tager 20-30min. at sætte dem op, og selvfølgelig det samme at tage dem ned igen.

Kunne et af disse job være noget for dig, eller kender du nogen der måske kunne være interesseret, så kontakt borgerforeningen på tlf. 29920534 for nærmere info.

 

 

  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *