Kludder i clairvoyancen

Kom og se de lokale dilettanter folde sig ud på amatørscenen i stykket

Kludder i clairvoyancen

Øster Højst Forsamlingshus lørdag den 20. oktober

Forpremiere kl. 14.00 og igen aftenforestilling kl. 19.00 med kaffe

og efterfølgende dans til 80’er musik.

 

Kludder i clairvoyancen: 

Da det går lidt trægt for “Handels- og Vandelskompagniet” overtales indehaverne og ægteparret Gurli og Karl Evald, på opfordring af postbudet Titter, til at slå sig ned som clairvoyante.

Som det eneste postbud i byen er hun velinformeret, og det som hun ikke ved, det skal hun nok få læst op på i dagens post! De vil bla. hjælpe med at skabe kontakt til familiemedlemmer på den anden side og til at finde alt hvad der måtte være mistet.

Med Titter som bagmand løber det naturligvis hurtigt af sporet for hun kidnapper alskens kæledyr, stjæler smykker og briller og det lykkes hende endda at rende af sted med entreprenør Gustaffsons gamle mor.

Hele stykket er galskab på et højt plan og det er naturligvis forrygende morsomt.

 

Dilettanter: Pia Sørensen, Pia Johanning, Christoffer Bønneland, Dennis Leonhardt, Susanne Wittenkamp, Mette Jensen, Carl Albers og Dan Larsen. Instruktør: Rosmarie Bønneland og Sufflør: Britta Brylle.

Vel mødt!

 

 

 

1 thought on “Kludder i clairvoyancen

 1. Anne Gudme

  Gymnastikforeningen går ind for motion til hverdag, men alligevel har de osse overskud til at motionere ”Højst” med en gang ”Rod i Clairvoiancen” på en lørdag aften, hvor der alligevel kun var ”Matador” i flimmeren.
  Ca. 100 personer var mødt op og fik motion til lattermusklerne i forsamlingshuset. Et helt igennem bragende sjovt teaterstykke med gode replikker, der var som tilpasset vor lille by. Både tandlæge, entrepenøren og hans gamle mor og mange flere, blev viklet ind i postbudets gode kendskab til byens borgere.
  Selv ”Post til Tiden” blev nævnt!
  Vores allesammens uheldige ægtepar, med hang til uheldige bekendtskaber, (Kongens Fogde) blev midpunktet i forsøget på at skaffe sig af med sidstnævnte. Efter en del skænderier mellem mand og konen som IKKE ville optræde som clairvoiant, kom manden nu på banen som madame ”Gürli”. Hun/han blev straks bestormet af elektrikeren fra Ravsted, enhver svigermors drøm af en ung charmerende fyr, (men vorherre bevars for at have Güli til datter!!!) Efter mange MIS-lykkede forsøg på at ”clairvoiere” hvor den gamle dames MIS var blevet af, hvor tandlægens beostær var forsvundet hen, osv. blev den lykkelige ende på forestillingen at den unge charmør betalte madame ”Güli” og hans kones gæld til Kongens Foged.
  Derpå blev mde Güli inviteret af elektrikeren fra Ravsted på bryllupsrejse til Paris!
  SLUT FINALE.
  Niels Hansen fra idrætsforeningen gik på scenen og takkede de dygtige frivillige skuespillere, men SÅ begyndte hans lomme at ringe!!! Vi, der sad nede i salen, kunne se adskillige der ringede op til Niels´s lomme. Stor jubel!
  Der blev nu serveret kaffe og kage/smørebrød. Derefter gik ”De Gamle Hjem” og firsernes disco-toner fyldte salen, og mon ikke der blev danset til de sene nattetimer!
  Mange gange tak til gymnastikforeningen for at vi fik motioneret lattermusklerne lørdag aften.

  Hyggelige hilsner
  Anne, Lykkevej 8.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *