Hvad er “Øster Højst cashback”

Øster Højst Cashback er en samling af forskellige forretninger på nettet. For så at gøre det attraktivt for dig som kunde at handle hos dem, går de forskellige butikker ind og udbetaler en “Cashback” til dig. 

“Cashback’en”, eller rabatten som man jo også kan kalde det, svinger fra butik til butik, men er man tilmeldt som gratismedlem ligger Cashbacken i snit på ca.5%. 
For 99€ om året har man mulighed for at opgradere sit gratis medlemskab til et VIP-medlemskab, til gengæld får man så yderligere 6% i cashback.
Jeres familie skal altså ikke bruge særlig mange penge på nethandel før dette kan betale sig for jer.
VIP-medlemsskabet skal fornyes en gang årligt.

Men når du handler på Øster Højst Cashback sparer du ikke kun selv penge, du er faktisk også med til at støtte lokale interesser.
Hver gang du handler på Øster Højst cashback får borgerforeningen nemlig det der svare til 30% af den cashback du optjener.

Handler du f.eks. ved en butik der giver dig 5% i cashback, så får borgerforeningen samtidig 30% af dine 5% ind på deres konto. 

Eks.

Du skal booke en rejse.
I stedet for at gå direkte ind på eksempelvis Hotels.com går du først ind på Øster Højst cashback

  1. logger dig ind
  2. Finder Hotels.com her
  3. Klikker
  4. Aktivere cashback
  5. Køber din rejse som normalt.

Forskellen er nu bare at du får 5,2% i cashback ind på din medlemskonto, samtidig med at borgerforeningen får 30% af dine 5,2%.  En rejse til 15.000kr giver altså dig 780kr, samtidig med at Borgerforeningen får 234kr.
Er man VIP-medlem ligge cashbacken ved Hotels.com ikke kun på 5,2% men på 11,8%. Det vil altså betyde at den samme rejse vil give dig 1770kr og Borgerforeningen vil få 531kr.
De 750kr. for VIP-medlemsskabet er altså i dette tilfælde allerede tjent hjem 2,5 gange.

Den anden del af aftalen er at borgerforeningen får 30€, eller ca.225kr., hver gang der er en der tegner et VIP-medslemsskab.

Dette kan gå hen at blive en ganske god forretning for byen, og så endda uden at det koster nogen noget.

Bor man ikke i Øster Højst er man selvfølgelig også meget velkommen til at bruge siden. Deler i som Højst borgere f.eks. siden på Facebook, og der er en af jeres venner der melder sig ind via vores side, så får vi selvfølgelig også gavn af deres cashback, og får på den måde endnu flere penge til by forskønnelse, arrangementer osv., alt sammen samtidig med at i hjælper dem i kender med at spare penge.

Gå ind på Øster Højst Cashback ved at klikke på banneret i højre side. Her kan du melde dig ind som medlem og se alle de butikker der er tilknyttet ordningen.
Er du i tvivl om hvordan du melder dig ind har vi lavet en lille beskrivelse her:
http://oester-hoejst.infoland.dk/oster-hojst-cashback/hvordan-kommer-jeg-igang/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *