Flot indvielse af det nye børnehus

 

Afsløring af navneskiltet ved Øster Højst børnehus

 

Solen stod højt på himlen, og alle var glade, da Borgmester Laurids Rudebæk, i fredags fik æren af at indvie Øster Højst´s nye børnehus.

Han indrømmede dog i sin tale, at det bestemt ikke havde været et projekt uden udfordringer, og det tror jeg mange i Øster Højst kan nikke genkendende til.  Han gav dog også udtryk for, hvor glad han var for endelig at kunne stå her nu, og indvie et (næsten) færdigt børnehus. Han ville i hvert fald gøre sit til, at det også fremover, ville være et trygt og rart sted at være.

Lederen af børnehuset, Else Lorenzen, sagde også et par ord. Hun nævnte bl.a. at hun syntes at projektet havde set noget uoverskueligt ud, da debatten startede tilbage i 2004. Men selvom at rejsen havde været lang, så var hun i dag sikker på at hun ville blive glad for at være i det nye hus. Hun havde jo, som hun sagde: “Fået lov at tage det bedste med fra den gamle børnehave, nemlig børnene og personalet”, så hun følte sig allerede hjemme.

Herefter blev der sunget en fællessang, skrevet specielt til lejligheden, og dørene blev åbnet, så alle kunne se sig om i de nye lokaler.

Billeder kan ses under “Fotos fra Øster Højst”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *